Om Oss

Dizzy Duck Productions AB är en heltäckande leverantör av ljud & ljus-utrustning till konserter, event, konferenser med mer. Vi verkar även som arrangör och utbildare. Dessutom säljer, installerar och reparerar vi utrustning.

Företaget grundades av Alfred Magnusson 1999, och var från början inriktad på framför allt redaktionellt arbete och grafisk produktion. Firman bedrevs snarast som en hobbyverksamhet, och uppdragen var sporadiska. Redan under det första verksamhetsåret gjorde firman tekniken på Musik Direkt (numera Imagine) i Sörmland.

Sommaren 2002 övergick Alfred till att arbeta med firman på heltid, och i samma veva styrdes verksamheten över mer och mer mot ljudproduktion, framförallt liveljud. Under tiden 2002-2004 utfördes framförallt uppdrag åt andra teknikfirmor, där uthyrningen av Alfred som tekniker stod för den huvudsakliga omsättningen.

2004 fick företaget sina första egna lokaler, 70 kvm lager och kontor i källaren på Balsta Musikslott i Eskilstuna. De första åren delades lokalen till och med, med firman Konsertljus. På Balsta verkade vi under åtta år.